Citiraj:
Autor schetz
Neću se petljati u multitasking iPhone-a, ali ne bi se vodio ni usporedbom s note 5 koji je lahko moguće žešći promašaj. Eventualno sprdnje radi.  Osobno, iako kažu, čisto sumnjam da je samsung previše "olakšao" touchwiz ,prevelik je to skin . Usporedba s nexus 6 bi već bila logičnija. IMHO.
|
U ovom topicu lako pronadjes usporedbu od prosle godine, iP5s vs S5 ako se dobro sjecam. Isti rezultat kao i ovdje. Sto se tice usporedbe sa Nexusom, slazem se.
Mada sam ono gore postao vise radi malo trolanja, jer meni su sve te usporedbe debilne
Citiraj:
Autor fishkal
Osobno, ne koristim iPhone kao mobitel, često na poslu na njemu testiram aplikacije. Imam stari iPad 2 i iPad Air, imao sam minija i trojku. Tamo gdje meni fali rama je surfanje. Recimo kad tražim nešto po njuškalu, volim pootvatati hrpu tabova, i onda redom pregledavati jedan po jedan. Tu se primjeti nedostatak rama, i zbilja bi trebali na 6s ići s više rama.
|
Yup. Surfanje na iOS-u mi je najbolji dio iOS-a opcenito. Ali i najgori. Safari je cudo, brz, respozivan i gladak. No cim upalim vise tabova krece reloadanje bg tabova. Idiotizam radi manjka rama. Valjda ce ici napokon na tih 2gb rama. U suprotnom neka se hebu, ostajem do tad pretezito na androidu