Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 26.08.2015., 14:52   #8532
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
A sistem su napravili da ces moat grindat matse gore nego korejski MMO (a ja sam igrao Lineage 2 i jos par njih, za oklop je ko da death star sastavljas vijak po vijak).
Prvo kamion da extractas skill, a onda tone da rerolas. Ako im je ovo sistem da ljude vrate na igru, zajebali su stvar.

Prije 72 plava za rerol, ajde, to je bilo puno al se igranjem skupilo. Sad moras radit bounty chaptere 1-5 za targeted matse i to od jutra do sutra.

Odma probao T-X, debelo teze nego prije. Sad te 1-2 shota obicni trash. Rekoh ok, kakvi ce bit elite.
Zacudo, jailer ne ubija instant i lightning sam vise puta prezivio. Mozda je to napokon nerfano u stanje normale.

Dosao u secheronu (spell?) do 2 barbara spec moba, e pa, bilo je kao D2 kad se boris sa ona 2-3 moba sta te oneshotaju.
Da me ubijes nemogu se sjetit imena. Anyway, ovo govno van ekrana baci nesto, sta se nit ne vidi, neka crvena sjena, sta ide 7 miliona svjetlosnih godina u sec i instashota. Poginio par puta, svaki put kad nema revivea, moram trcat cijeli level jer nema checkpointa kraj njih. Super. Overall, dodjem do gamadi, il barem 2-3 ekrana daleko i budem oneshotan, awarenes se upali, nisam dosao do njih opet me opale i mrtav....navukao ih na zamke od barbara i ja mrtav a njih klatna pokose

I onda se sjetim, ako su slucajno, a svi spec mobovi su u GR sa njihovim skilovima, ovi bosovi pojave u GR sa ovim instashotom to ce bit komedija. Garant je blizz zaboravio na tako nesto.

Performanse wise, mislim da su nesto optimizirali, frame rate je bolji nego prije na istim lokacijama. Sta ne znaci da opet u 4 igraca na Rakkis bridgeu nece bit slide show i Shiny kako psuje sve zivo blizzardu i grafici To bi trebalo testirat.

Grift stones i Rift keystones se JOS UVIJEK nemoze stackat na vise od 100. A nije a to mjesecima ljudi ne govore.

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 26.08.2015. u 15:07.
BladeRy je offline   Reply With Quote