View Single Post
Staro 26.08.2015., 10:22   #2238
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Nažalost Bubba, ima onih koji ne mogu birati jer koriste specijalne aplikacije koje su pisane isključivo za Win platformu.
Pa ne moras to meni pricati, uopce se ovdje ne radi o onima koji "koriste specijalne aplikacije", odnosno, 99% ozbiljnog softvera u poznatom svemiru.

Radi se onima koji jamraju bez ikakvog pokrica, jel, da ne upirem prstom sada. Ti isti vjerojatno koriste GMail, koji prikazuje reklame temeljem sadrzaja mailova. Dakle, ČITA ih nemilice.

Ionako ti ozbiljni nece prelaziti na friski OS grlom u jagode, a i kada predju, njihove interne police sigurnosti i zastite ce biti poslozene onako kako su planirali.

Imajuci u vidu USA tvrtke s kojima suradjujem, nitko do sada nije pretpostavljao apokalipticne scenarije obzirom na dosad prikazano.

Citiraj:
Autor Drift_King Pregled postova
Ja da razvijan SW, nebi volio razvijat za platformu koja je nesigurna, suplja i pitaj boga kakva.
Pa manje vise svaka ima nesigurnosti i supljine. Tome sluze pečevi i support. Zasto developeri vole Windows platformu je ipak red velicine veca konzistentnost od bilo cega drugoga u, usudio bih se reci, povijesti IT-a. Jer, ponovit cu po ne znam koji puta, ako si pisao lijepi kod za NT4, pokrenut ces ga na W10. OK, ponovno ekstreman slucaj, ali to je razlog zasto su Windowsi tu gdje jesu, odnosno zasto drugi nisu tamo gdje Windowsi jesu.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.

Zadnje izmijenjeno od: Bubba. 26.08.2015. u 10:30.
Bubba je offline   Reply With Quote