Citiraj:
Autor Ag008
@jole91, to je Ericsson dslam odnosno ako nije nadograđen samo ima adsl kartice.
|
Eto tako je bilo prije 8 godina ja nemogu sad vidjet sta ima unutra ni tad nisam smio uci ali covjek me je pustio samo da vidim

E sad da li se to nadograđuje za svakog korisnika ili ?Neznam zašto nedaju ljudima VDSL jer po manjim mjestima Optički internet nikad neće proći,,Ovo je slika sa interneta ali je to sve tako bilo čak mislim da je SIMENS pisalo nisam 100% siguran ,to stvarno mora doći netko vidjet sta je točno unutra,Zar to nepiše nigdje koji je uređaj unutra,mislim negdje u službi za korisnike, Kako oni znaju da li mogu ponudit VDSL ako sistem se nadograđuje tako rijetko,?Nije mi jasno ,ovo sa H1 ja mogu raskinuti jer imam mislim rok ako nisam zadovoljan da odjavim ali ako nema mogućnost VDSLa ni kod HT a onda je ovo povoljnije zasad,Kažem ljudima fali Upload a download je pristojan s 10 Mbit/s....
A ako se mora nadograđivat novi DSLAM onda to mogu zaboravit jer to oni nikad neće menjat dok se nepokvari