Citiraj:
Autor Hawker
Potpuno si u pravu,ljudima je postalo normalno i svejedno.
A poaebno je zalosno da ljudi ne vide siru sliku nego izjavljuju "ako nemas sto krit onda se ne trebas bojat"
Indoktrinacija.
|
Imas Linux u cemu je problem, napravi sam sebi OS, sakrij se iza HW firewalla, stavi krunicu na router.
Zivimo u vremenu di se sve nastoji naplatit na ovaj ili onaj nacin, reklame su ssastavni dio zivota, a prihodi bitni za opstanak.
Druga stvar je sta imamo servise koji prakticki serviraju ono sta nam treba, doduse nista nam u zivotu ne triba, kako bi rekao moj kolega.
A kako ce cortona, siri, google funkcionirati ako nece skupljati podatke i na osnovu toga nuditi rezultate, koji su lokalizirani, prilagodjeni nama i na kraju krajeva instantni.
Siri find me restaurant! I don't know where you're. Pa sad ti moras upisat adresu, pa nisi siguran je li to ta, jer si isa u Bugojno varat zenu... Doza automatike jednostavno zahtjeva te stvari.
Opet kazen ako se bojite za privatnost zasto ista koristite. Telefon se lako prisluskiva, internet logovi ostaju, po cemu je sad MS crna ovca? Ok malo je nategnuto sta se ne moze iskljucit, ali ako ima dovoljno nezadovoljnih Windows ce prdnit u potic i propast.