Citiraj:
Autor necrophades
to ti sad nesto mixas s ovim furyem? xD (nekontam sa se ode dogada samo refreshavam i gledam lol)
|
to ja velim kako to minimalno treba izgedati...da to bude ok složeno
Ali i dalje stojim za onime, ako imaš FullHD monitor R9 390 je dovoljna...
Citiraj:
Autor Sphere
Gle neda mi se raspravljati sa ljudima koji samo tjeraju po svome, rekao sam da ce mu konfa trositi 430w plafon, iznad u postu, na napajanje sam mislio ovo http://xfxforce.com/en-us/products/t...u-p1-550s-xxb9 kosta 480kn a ne 400kn, i jace je sitno od pro modela kojeg ja imam.
Neznam ja ko je ovdje klinac od nas dvoje  , i to sta si ti citao recenzije i forume ne znaci ni blizu ko osobno iskustvo iz prve ruke, tako da citaj i dalje, kad nesto isprobas, onda cu te smatrat kompetentnim za ovu raspravu.
Od napajanja do cca 600w za cijenu do 600kn taj Seasonic je najbolje mislim, to za buku sta ti pricas je dosta relativno, nisu svi jednako osjetljivi, i ne stoji svima komp tik do uha.
|
to je PRO verzija....ne znam koje ti imaš...
to što sam "čitao" je sarkazam...kojeg nisi shvatio...
Vidim da se "friški" ovdje...pa očito baš i ne znaš tko sam ja

I da vrtim kompove,dijelove,testiram itd kao što ti mjenjaš čarape, možda puno više :P
Ali slažem se, dosta rasprave...XFX 550 je krš od napajanja za max R9 280 grafe...a garantiram i cvrčak će se složiti samnom
Eto, idemo sada dalje...a ja te imam na oku pa da ti pomognem i ispravim te
Citiraj:
Autor Sphere
Od napajanja do cca 600w za cijenu do 600kn taj Seasonic je najbolje mislim
|
Super Flower Golden Green 550W, 80+ Gold
Fractal napajanje Integra M 650W, 80+ BRONZE
Thermaltake TR2 600W Gold
550W, ANTEC True Power Classic TP-550C
itd...
sve je to znatno bolje od te sise... za kojih 50-80kn više...jednostavno ta sisa nema tu šta tražiti
Citiraj:
Autor Sphere
sudjelujem u raspravama, pomognem ljudima itd.
|
Slažem se u potpunosti...i ne znam zašto se onda uopce raspravljaš samnom oko
najbitnije komponente u računalu...
Mislim, preporučim čovjeku uzimanje boljeg, jačeg napajanja a ti me napadaš

sram te bilo :P