View Single Post
Staro 25.08.2015., 14:19   #2208
The Satara
Premium

The Satara's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Što se tiče rasprave o privatnosi, zamisilite situaciju da vam netko nepoznat kriomice usred noći upadne u stan, što biste pomislili, s kojom namjerom je to učinio?
Ja bi pomislio da mi je, u najmanju ruku, došao nešto maznuti, a vjerojatno bi se pobojao i za vlastitu sigurnost.
Vidim da ovdje ima ljudi koji bi u istoj situaciji zaključili kako im je netko provalio u stan kako bi im zalio cvijeće i oprao suđe te bi se okrenuli na drugu stranu i nastavili spavati.

Druge pak nije briga što će ih netko "špijunirat dok skidaju pr0n s interneta". Ma nemojte?
Jel bi vam smetalo da vas svaki dan gdje god idete netko slijedi u stopu s kamerom u ruci i snima sve što radite, a da ne znate ni tko je to ni zašto to radi, kao ni što radi sa snimljenim materijalom? Naravno da bi, kao i svaku normalnu osobu. A po čemu mislite da je to različito od praćenja što radite na svom računalu i kud se krećete na internetu? Ah da, ovo drugo ne vidite, pa zato zapravo i ne postoji, zar ne?

Svatko ima pravo na vlastito mišljenje i svačije mišljenje treba uvažiti. Međutim, koliko ljudi zapravo ima svoje mišljenje o nečemu, koliko ih stvarno prouči neku problematiku i razmisli prije nego li donesu vlastiti zaključak, a koliko ih samo "prepiše" odnekud već formiran "stav" i predstavi ga kao svoj?
Ma ko je vidio razmišljat, nemamo mi vremena za tako nešto, treba stić odgledat svih 55 sezona Santa Barbare...

Što se tiče Windowsa, ja sam još uvijek zapeo na sedmici. Imam instalaciju staru preko tri godine, što je moj osobni rekord i to by far. Za to vrijeme je prošla je sito i rešeto hardvera, drivera i programa, ali se još uvijek neda i dalje radi ko sat pa sam nekako i emocionalno vezan za nju a pored toga nisam pronašao ni jedan bitan razlog zbog kojeg bi se selio na osmicu.
Na desetku ću eventualno preći zbog dx12, tj. ako budu obećanja o velikom performance boostu točna i ako bude igara vrijednih za prelazak.
The Satara je offline   Reply With Quote