Citiraj:
Autor čuks
ljudovi, kako ste zadovoljni iskonom?
planiram uzet samo internet pa bih volio cuti dojmove.
podrucje grada na kojem je prikljucak je zagreb, kajzerica.
|
Danas potpisao sporazumni raskid ugovora.
Lagali su me da imam dovoljnu kvalitetu parice za 30/5...
Znao sam da sam daleko od multipleksora, no agent me nagovarao da ide.
I ide, uz puno CRC, i ES. Teoretski maksimum i je bio 30, spajan sam na 28, no pri toj brzini je gušenje i SNR bio loš.
Neprihvatljiv za online igranje, tak da smo smanjili na 25/4.
Bolje, al opet je znalo izbacivat s servra jer sam gubio brzinu.
Pa na 20/3,5, jako malo grešaka, prihvatljivo, al nisu mi htjelieli smanjit cijenu. To mi je neprihvatljivo!
Ne namjeravam plaćat za 30 a dobivat 20.
Napisao mail u kojem zahtjevam ili smanjenje cijene ili sporazmni raskid ugovora. Odobren sporazumni raskid ugovora.
Prije koji mjesec došao mi je bnet, 10 mod zgrade s 20 stanova di su većinom starci, tako da ću imat cijeli kabel prema ormaru samo za sebe...
50 % popusta prvih 12 mj (od 269 kn za 3D paket s 1600GB downloada prije smanjivanja brzine).
Smatram da je parica bolja, zbog manje preslušavanja i bržeg demultipleksa, al da su mi 5kn smanjili račun, onda bi ostao na iskonu.
I tako kažem ja agentu, pa zašto gubite korisnika zbog par kn, da poruči nadređenima da je to bezveze, jar se meni neda gubit vrijeme za prelaske i pizdarije. Na to je rekao da se može spustit za 10% cijena (da su to rekli prije bi ostao).
No kako znam da sljedećih 20g sigurno neće niko osim vipa provlačit optiku (koji može od ormara do moje zgrade kroz cijev), ni nemam neki izbor nego bnet.
Nedajte da vas lažu.
LP i sretno