View Single Post
Staro 23.08.2015., 12:04   #2167
KhongLo
Registered User
Moj komp

KhongLo's Avatar

Datum registracije: Jan 2015
Citiraj:
Autor GTC Pregled postova
Meni ovo funkcionira na 10-ki. Kad lupim Win key i počnem pisati, automatski mi prebaci na search.
Meni je funkcioniralo prvih dan ili dva, ali nakon toga je prestalo

Citiraj:
Autor Mario92 Pregled postova
Cilj je kroz vrijeme u potpunosti maknuti Control Panel. Dotični još postoji jer nisu stigli portati sve opcije u Settings app.
Nisam to znao, hvala na informaciji! A ja sam već imao dobro razrađenu cijelu teoriju koja sada pada u vodu

Citiraj:
To je istina. Nažalost tu smo nastradali malo mi korisnici Windows tableta gdje mi se Win8 malo više sviđa. Nedostaje Charms bar, gestures u IE-u i generalni izgled Start Screena koji je IMHO lošiji na Win10.
E to je upravo ono što sam pred kraj prethodnog posta rekao: netko će nečime u cijelom tom prijelazu prema jedinstvenom OS-u morati biti malo zakinut i naći način kako da prijeđe preko toga. Ako nemaš neku realnu potrebu da na tabletu imaš 10-ku, guraj onda s 8-icom dok joj traje support ili dok tablet ne prdne.

Citiraj:
Autor GTC Pregled postova
Ja sam napravio samo upgrade sa 7 na 10 (znači bez clean reinstalla nakon) i ne osjetim nikakvu razliku u ničemu, osim u boot-u. Treba mrvicu dulje da se boota 10-ka (bar meni), ali sam rad u OS-u mi nije niš brži ili sporiji naspram 7-ice. Konfa je 7 godina stara, C2Q9400 + SSD.
I ja sam napravio upgrade (također bez clean installa) i boot time mi je mrvicu lošiji nego na Win 8.1, no te 2.5 sekunde čekanja više me ni najmanje ne smetaju, dok se jedan kolega isključivo zbog toga vratio na Win 7

Citiraj:
Autor nub Pregled postova
@KhongLo evo npr glomaznih ikona http://i.imgur.com/HqNraev.png
Aha, na te si ti mislio. Pa ne otvaraš valjda Settingse tako često da gledaš u te ikone
KhongLo je offline   Reply With Quote