Citiraj:
Autor Dottore
Roka li tko test servere?
|
Odem ja redovito na test server. U pravilu kada planiram neku liniju grindat isprobam ju na test serveru da vidim da li mi se svidja ili ne. Ali manje-vise je ovako:
- zaboravi testiranje tenka koji se oslanja na armor. Vecina ekipe prasi iskljucivo premium ammo. Najbolje je sto se vidi da je vecina te ekipe gomila tuduma kojima niti premium ammo ne pomaze. Jucer testiram Conqueror koji i nema neki bijesan armor na Karelia mapi. Nisam niti u nekoj hull down poziciji. SVAKA granata koja me je pogodila bila je HEAT jer se lako prepoznaje po specificnom zvuku. I ponavljam SVAKA granata, zaista nisam primjetio da me ista pogodilo, a da nije imalo specificni HEAT zvuk. I na kraju partije imam u Conqueroru nesto malo iznad 5000 blocked damage. Pa kakvi to majmuni po meni spamaju HEAT ako uspijem nabrati toliko blocked damage u Conqueroru?
- EU tag je kao crvena krpa za gomilu nabrijanih RU moronoida. Ocekuj da ces tu i tamo biti team killan od strane raznih RU retarda. Ako jos k tome ides isprobati neku artiljeriju sanse da ce te team killat rastu na 50+%
- kaos gdje se ne zna tko pije, a tko placa. Random bitke na live serveru su super organizirani mecevi prema igri na test serveru