View Single Post
Staro 21.08.2015., 14:43   #1496
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Munjara Pregled postova
ne pitam samo za mehanizam već za kvalitetu kućišta, kazaljke, izrade itd. tj cjelokupnog sata. Naručivao sam za prijatelje neke od par dolara prije par godina na dxu i slično ali se ne sjećam marki i mislim da su bili sranja.
Nije problem u dati 100$ i imam sat(ove) koji su mi za nekakve finije prigode ali većinu vremena obzirom da i zaboravim da nosim sat (ali se itekako sjetim kad ga nema) žao mi je i tih para zbog svakog udarca, ogrebotine itd... a zaista ne želim "paziti" sat kao mobitel pa sam poželio eksperimentirati i uzeti jeftinih sat dva (osobno mi je uvjet narukvica metalna) i vidjeti može li se jeftinije i je li to ičemu.

P.S. Orient je izvan kategorije i cijenom i kvalitetom

Dali si ti ozbiljan ili si ispao iz nekog lošeg filma.
OK, tražio si da ti preporučimo neki pouzdani "jeftini do 15$" sat i naglasio si da ne želiš slušati stvari poput, ovaj ti je bolji, ovo je provjereno, ovo si kupi a ne ono (misli se na brand name satove) i onda sada tražiš još da bude i vrhunska izrada, od vrhunskih materijala i sa dugogodišnjim iskustvom proizvođača!!!!
Šta, hoćeš još da ti i garanciju daju na recimo doživotnu?!?!
Daj se odluči šta hoćeš, jer ovako stvaraš dojam da trolaš na veliko!

Ti bi da te j..u ali da ti ga nitko ne gurne!

Nisam ti ni mislio odgovarati na tvoj prevotno pitanje, ali kad si onako decidirano rekao da želiš jeftilen i da znaš da ima satova koji su bolji a ne skupi odlučio sam ipak odgovoriti, ali sada stvarno pretjeruješ.

Odi na Britanski plac u svaku subotu (Zagreb) i kupi si neki rabljeni sat za tih 100kn koliko si spreman izdvojiti i dobro, ali prestani sa ovim ispitivanjem jer nema toga što ti hoćeš, barem ne za te novce!

Kupi si "beater" kojeg ti neće biti žao (ja koristi za to ovaj)
I ja sam ga pazio prvih godinu dana, ali sam brzo shvatio da tih par ogrebotina koje ima mu ustvari daju karakter, a toliko je kvalitetno kućište da su to ogrebotine kao dlake, a ne krateri, a kristal je netaknut, a nebrojeno puta sam kresnuo u štok od vrata (ne nužno drveni), o zid, stup, kombi...!

Počasti se kvalitetom i neće ti biti žao, a ako hoćeš imati wow efekt na kratko i izdaleka, onda si kupi neki od navedenih kineza i ne očekuj kvalitetu!

Kolko para tolko muzike (i to do određene cifre)

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote