Citiraj:
Autor h3lld
1. "Studenti" ne mažu ni lažu nego jednostavno čitaju iz aplikacije što im kaže
2. Najčešće tehničar pogleda paricu, kaže može to toliko i toliko, onda se vidi da na centrali nema VDSL pločica, da je informacija neažurna, da zapravo udaljenost nije tolika, da izvod nije taj itd.
3. Puno je faktora koji ulaze u dostupnost VDSL, udaljenost, margine, broj VDSL pločica na dslamu, sam tip dslama itd...
Tako da sve te bajke i slično kako je nečiji susjed pitao nekog tehničara o nekom broju dostupnost itd su gluposti. Dogodi se naravno mali određeni broj da stvarno postoje tehničke mogućnosti za vdsl, ali sustav nije ažuriran i ne dopušta prebacivanje na samu tehnologiju, ali to je u razini 1-2%, ostali korisnici jednostavno po zadanim parametrima jednostavno nemaju trenutno mogućnosti za vdsl i to je to.
|
Kako ti to gledaš i braniš HT pa ako netrazim neće ga oni sami od sebe nikad ugradit u centralu,,vjerojatno nije veliko ulaganje ,A uvjete imam nisam daleko od centrale i noviji je DSLAM.
Njih to jednostavno nije briga imam iskustva s ADSL om kad sam trazio tad nije bilo DSLAMA ,
Evo stanje sadasnje linije !Oni jednostavno korisnike izluđuju do besvjesti s nekim glupostima i ulaganjima u centrale !
Ovo dolje stanje je sa 10Mbits + MaxTV om !!