Citiraj:
Autor Jole911
Ovaj puta sam ja u prednosti da odlučujem jer ja njih plaćam,ili VDSL ili ja odoh to je bilo zadnje što sam im poručio !Nemoraju a kad stigne H1 i nebudem zadovoljan imam neki rok za odjavu valjda po zakonu ?Bio sam zadovoljan s HT om ali nemogu ti studenti što tamo rade od mene pravit budalu lažu mažu i to je jedan od razloga odlaska!

|
1. "Studenti" ne mažu ni lažu nego jednostavno čitaju iz aplikacije što im kaže
2. Najčešće tehničar pogleda paricu, kaže može to toliko i toliko, onda se vidi da na centrali nema VDSL pločica, da je informacija neažurna, da zapravo udaljenost nije tolika, da izvod nije taj itd.
3. Puno je faktora koji ulaze u dostupnost VDSL, udaljenost, margine, broj VDSL pločica na dslamu, sam tip dslama itd...
Tako da sve te bajke i slično kako je nečiji susjed pitao nekog tehničara o nekom broju dostupnost itd su gluposti. Dogodi se naravno mali određeni broj da stvarno postoje tehničke mogućnosti za vdsl, ali sustav nije ažuriran i ne dopušta prebacivanje na samu tehnologiju, ali to je u razini 1-2%, ostali korisnici jednostavno po zadanim parametrima jednostavno nemaju trenutno mogućnosti za vdsl i to je to.