Tema: PES 2016
View Single Post
Staro 20.08.2015., 14:46   #25
KhongLo
Registered User
Moj komp

KhongLo's Avatar

Datum registracije: Jan 2015
Citiraj:
Autor LeskiRM Pregled postova
Imam ja rocket league na ps4, ali kupio sam tj prednaručio sam već fifu16, vodim se onom od 2 zla odabrat ću ono za koje vjerujem da je manje.
Zašto, pobogu?!

Citiraj:
Jer bez nogometa ne mogu. Poludim i na pesu i na fifi kad se otkriju glavni exploiti koji prolaze pa onda svaka online utakmica izgleda jednako.
Iako kad igram couch mp i kad nema silovanja igre nego se igra i gradi napad onda stvarno uzivam :P
Uglavnom to i je tako kad igraš neki competitive mode u bilo kojoj igri. Za većinu ljudi pobjeda tada postane jedini cilj, a to jesi li se ti zabavio igrajući ili, padne u neki sasvim deseti plan. Uostalom, ako je pobjeda jedini imperativ, onda se čovjek ne može ni zabaviti kad (iz)gubi.

Ja baš i nemam taj pristup igrama, pa je meni onda manje-više uvijek super. Kad probam neku novu igru, odem u koji online match da vidim kakva je ekipa tamo i ako mi se ne svidi, dalje igram solo ili s ljudima koje znam i u stvarnosti, ali ne da mi se gubiti vrijeme na neke nepoznate ljude koji šire nervozu. Zbog toga sam se ja jednako dobro zabavljao kad sam igrao primjerice ISS 98, FIFA-u 2006, PES 2010, a vjerujem da će tako biti i s PES-om 2016
KhongLo je offline   Reply With Quote