Citiraj:
Autor syss
tebe su fakat od djetinjstva preko internacionale maltrali sa hranom 
|
Je, vidim se kao glavni glumac u nekom psihološkoj drami. Ležim kod psihijatra na kauču i nabrajam mu kakva sam sve čuda stavljao u sebe
Citiraj:
Autor Roberto
Pa meni u velkoj mjeri i odgovaraju takve kombinacije. Nisu više ni kod nas rijetki slatki umaci uz meso (ili barem slatko kiseli), a bome ni sam pekmez s mesom. Pogotov u cateringu za domjenke, česte su rolane pureće šnicle s pekmezom, ili pak svinjski file u saftu sa pekmezom od šljiva (oboje vrlo fino). Svinjetina je sama po sebi slatkasta tako da zna dobro pasat.
|
U tim jelima od cateringa sam znao vidit stvarno svašta. Zadnji primjer je pršut s dinjom. Dinju narezanu na ploške su omotali šnitama pršuta.
Kad se sjetim suza krene...
Citiraj:
Eh, kod njih još nisu mala gospodarstva i privatnici ubijeni jeftinim uvozom, dobra mesna sirovina je vrlo dostupna, tako da je kvaliteta i dalje na razini.
|
Stvarno je na razini. Zamisli si ovu večeru. Hladno predjelo: pršuti, kuleni i sirevi; toplo predjelo: sarma; glavno jelo: krumpir i teletina ispod peke; desert: kiflice sa šunkom i sirom i sto vrsta kolača. Da godinu dana smišljam savršeni meni, ovako bi na kraju izgledao.
Bilo mi je jedino smiješno kad je jedna Indijka došla i pitala imaju li nešto vegetarijansko, a ovaj joj kaže:
Evo ti bre leba i sira, pa jedi!
Citiraj:
Ja volim eksperimentirat. Recimo syss će se sad sablaznit kad napišem da sam jučerašnju gibanicu od sira jeo s - kečapom 
Svojevremeno sam ko klinac u sarmu i ćušpajz stavljao majonezu
|
Neće se samo syss sablaznit, svi će. Uvijek sam tvrdio da majoneza ide uz sve, ali ti si to odveo na jednu sasvim novu razinu
Citiraj:
Idu hladniji dani, bacit ću se i ja polako na variva. To onda napravim veliki lonac pa 3-4 dana uživam
|
Ma nije ričet danas zato jer idu hladniji dani, meni je to (kada se jede sa žlicom) laganija prehrana.