View Single Post
Staro 28.09.2005., 13:39   #22
Jozha
Banned
Moj komp

Jozha's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Daklem ovako.Svakako koristit 4u3 shemu montaže hardova sa jednim ventom jer sam ja prije probao sa titanovim hladnjacima na hardovima na kojima su 2 40mm venta.Reko ima puno željeza na tome pa če hladit bolje.Al zuje brate da nemreš vjerovat,pogotovo ako imaš 3 para radi 3 harda.Puko mi film i stavio sve u tu kutiju sa jednim 12cm i super.Em se nečuje,em se hladi.Kaj se tiče hlađenja moje energane,čitaj proca, tu slažem vodenjaču.Kupijo neku Moru od radijatora pa ju smjeram stavit na bočnu desnu stranicu da viri van,izrezat rupetinu radi ventova i puknut one glacialtechove sporaće bešumne kaj ima kod nas za kupit.Zasad je sve u nekoj polufazi i sviđa mi se učinjeno.Al kako sam do sada bio na zrakači sa deltinim ventom odjednom sam skužio da se čuje i vent na grafikaneru.Pa sad smišljam neki blok i za to.Kolko sam primjetio kučište nema tendenciju vibriranja,one rezonance kaj mi se prije znalo dešavat da cjelo kučište zvuči ko FAP kljunaš!Sa prednjestrane ču stavit tri 12cm venta,odostraga samo jedan,onu perforaciju na ljevoj trani zatvorit pa da sav zrak prolazi preko ventova sa desne strane kroz radijator vun.Zvuči grbavo jelda?Al kad gledam da moram provuč čim više zraka kroz radijator i to potiho ovo mi se čini kao jedina solucija.Znam da je puno ventova ali su svi 12cm i radit če na 7V.Ima tko kakvu drukčiju sugestiju za shemu protoka zraka?Ili montaže hladnjaka?

Sky jel dovoljno?
Jozha je offline   Reply With Quote