Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 20.08.2015., 09:54   #33266
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor listerstorm Pregled postova
aj dobro, izvuko si se za dlaku

btw, pohvala za kiseljak
to mi je najjakija mineralna za solo... jamnica ili studenac za gemišt.

neki dan u lokalnom dućanu nije bilo ničeg osim jamnice, a bio žedan ko mrtva kurva i otvorim onako svježu i roknem par deci u sebe - majko mila pa jednjak mi dobio opekotine 3. stupnja.

Citiraj:
Autor KhongLo Pregled postova
Prvo sam ovo pročitao kao: tako me počne frkat (u trbuhu) na ovakav način žderanja knedli , jer to je jedino što mi se čini da bi moglo ispasti kao rezultat. Sorry kaj frkčem, al knedle + kiselo vrhnje + šećer neće dotaknuti moje neandertalsko nepce .

Kad već voliš takve "egzotične" kombinacije, nadam se da ćeš jednom završit negdje u Belgiji ili Francuskoj, ako već nisi bio. Šta ti naprave od hrane, da te bog sačuva. Krumpir u zrnu posipavaju nekim slatkim mrvicama koje bi normalan čovjek inače stavio na tortu ili sladoled, fino prečenu svinjsku šniclu upropaste sa slatkim umakom, pileća prsa zaliju s nečim što liči na mješavinu octa i antifriza... Da ne nabrajam dalje jer se ne želim prisjećati tih katastrofa. Tjedan dana sam živio na čokoladi i sladoledu jer u blizini nije bilo McDonald'sa, Burger Kinga ni pizzerije. Imaju samo onaj Quick, al ti i u peciva za hamburger valjda stave kilu šećera. Ako ću još ikada morati ići tamo, putovat ću ko Česi kad dolaze na Jadran - paštete, mesni naresci i slično tome
HAHAHHAAH

velim ti probaj jednom... za sada su iskustva da se dosta ljudi prebacilo na takovo jedenje knedli.

ista priča led-mlijeko-kruškovac kao i sirovi žutanjak sa šećerom

Citiraj:
Autor m4dm4n Pregled postova
Kaj uopće postoji drugi način hranjenja sa knedlama? Skuhani, preprženi sa prezlama u tavi, hrpa vrhnja i šećera po volji.
kad se napravi ona pasta od prezli, vrhnja i šećera... hijaaaaaaoooooo zagrije mi i srce i krvne žile
syss je offline   Reply With Quote