Citiraj:
Autor burmuz
"Makar, imao je i on epizoda gdje je baš bio budala." Nemoj biti selektivan ili idući put malo koncentracije kod čitanja 
Btw jučer gledao stream RM - Gala i baš sam naišao na španjolske komentatore, vele da će Kovačić biti ofenzivno više orjentiran, ili umjesto Jamesa ili čak da mijenja krila. Bila je ženska i lik, pita ženska "zar nije da mijenja Modrića i Kroosa" veli muški komentator kao da u nuždi da, no da je po njegovom mišlljenju kupljen da bude ofenzivan, jer ima Real dosta defenzivnih veznih. ( Znam nešto španjolskog pa ono... )
|
Pa i Benitez kaze,imas danas na Realovoj stranici ,da on vidi Kovu kao ofenzivnog veznog,dakle nema sanse da ide na mjesto Modrica i Kroosa.Tu imaju kao zamjenu solidnog Casemira,a Kova bude miksao s Iscom i Hamesom,ako pretpostavimo da je Bale siguran kao kuca.U napadu Ronaldo,zamjena mu bude Benzema.
Jucer je to lijepo izgledalo,Modric i Marcelo izgledaju kao da su u top formi,jedino jos malo da dode realizacija,a to nek dode za vikend.Obrana djeluje solidno,s obzirom da nije bilo Varanea i Pepea,jedino mi se ne svida Danilo kao pojacanje. Covjek sve hoce sam,a nema nikakav pas ,niti je jak u prodorima kao Dani,mada ok,jos je rano suditi,dat cemo mu vremena.
Napokon Real izgleda dobro,podkovan na svakoj poziciji,sa solidnim zamjenama u slucaju ozljede,s dva dobra napadaca,Kikijem i Benzemom,a uvijek moze uskociti i Jese.Po mojoj procjeni su dosta jaci od Barce u obrani,i malo jaci u vezi,barca ima jaci napad,budemo vidjeli.
Jos da dode De Gea i super,imamo vrhunske golmane.
Hala!