Citiraj:
Autor LeskiRM
U singleplayeru da, ili ako si jedan od onih smeća kaj krše s leđa dok ideš 1 na 1 s golmanom... Za takve stvari nema govora o boji kartona, osim u PES-u
|
Da, na SP prvenstveno mislim jer solo igram samo ligu, a s ekipom turnire ili exibition matcheve. Slažem se da kršenje s leđa u situaciji kada je napadač 1 na 1 s golmanom mora rezultirati izravnim crvenim i u 2015-ici nisam nikad dosad vidio iznimku za to te se nadam da će isto ostati i u sljedećim izdanjima, ali glupo mi je da dobijem žuti zato jer sam protivniku pokušao oduzeti loptu kod centra s onom tipkom s kojom u napadu dodajem (A na Xbox Controlleru, X na PS Controlleru) i malo ga dotaknuo po ramenu. I onda još povrh toga dobijem replay te situacije jer ne mogu isključiti replayeve
Citiraj:
Autor doky
Nedavno baš bacio turnir u PES-u s legama i bio jedan dečko "zaposlenik" našeg deseterostrukog prvaka, cijeli život je dečko u nogometu i kuži ga strašno, i sad nas 6 udara po PES-u, a dvojca igraju FIFU cijelo vrijeme i gleda on to, vjerojatno iz tehnički bolje perspektive nego mi smrtnici i kaže da je PES-ova mehanika puno bolja, da kad se gledaju kretanja svojih igrača i rade akcije i reakcije kakve bi radili pravi igrači da je to sve iznenađujuće realno i da FIFA nema veze s tim. Naravno ipak je to samo igra i ima hrpu mana ali zanimljiv zaključak nekog neutralnog.
|
Dosta zanimljiv komentar

. Iako primarno igram PES, često znam nabaciti i FIFA-u, te mi se također čini da su kretnje igrača realnije, osim u situacijama kada pucaju na gol. Kod udaraca mi pokreti igrača dosta često izgledaju neprirodno, posebno ako nisu okomito na gol nego pod nekim kutom. Nemam baš iskustva iz prve ruke kao tvoj kolega, ali pogledao sam dosta utakmica u životu