Nije problem, evo par slika:
http://imgur.com/a/Nkfqb
Kućište je ogromno, i osim baš nekih perverzija, unutra stane što god bi moglo pasti na pamet.
Očekivano, slaganje komponenti je milina, nigdje gužve niti problema s ograničenim pristupom (npr. gornji dio gdje ide radijator se lijepo skine, namontira se što treba, i vrati nazad; MBO ploča se također može izvaditi) i dosta stvari se može podesiti tj. malo što je fiksirano (napajanje može stajati s obje strane, kako kome odgovara; nosač za optiku se može maknuti bez problema; kavezi za diskove mogu stajati na više lokacija, ili ih se može skroz maknuti, itd.).
Nekih posebnih mana nema .. izrada je onako standardno kineska

, ali nisam naletio na probleme, sve štima.
Prednji dio mi je bio izrazito gadan pa sam skinuo metalni dio i mislim preko staviti pleksiglas;
također, malo sam rezao pa vertikalni nosač za ventilatore stavio dolje poprijeko (zadnja slika), da pušu direktno po diskovima.
Prozor je ispao loše (odnosno, i nije tako loše, ali se ne uklapa - zanimalo me kako će izgledati s ošmirglanim donjim dijelom, prevelik je) pa ću i njega zamijeniti, samo da smislim kako točno.
Nered je s kablovima jer sam nabrzinu slagao i radio kojekakve promjene, no sredit ću to za koji dan (a i bit će popunjenije, ovako izgleda smiješno poluprazno) - čekam zadnje dijelove za kompletno vodeno hlađenje
Uglavnom, kome treba prostora ili baš želi veliko kućište s horizontalnom pločom - imam samo preporuke.