Tema: Iskon
View Single Post
Staro 18.08.2015., 22:19   #2829
franzD
Premium

Datum registracije: Apr 2015
Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
Pa oni su na tvoj zahtjev spušali marginu.
Pošalji mail na pomoc@iskon.hr u kojem objasni da ti veza puca na profilu s ovako nisko postavljenom target marginom i neka je postave na 7db.
Jesu, ali su brzinu postavili previsoko, na 2700, jer je attainable bio viši u trenutku kad su to postavljali. Nakon toga se često događalo da je actual line rate viši od attainable, zbog čega je dolazilo do reseta.

Htio sam prvo sam probati prije no što im pišem jer sam bio siguran da će mi spustiti i DL na 23500. Što su i napravili, eto, onako usput.

Citiraj:
Tako sam kratko vrijeme prije vdsl-a imao veći upload na adsl-u kada me jedna cura iz Iskona nazvala (Alma ili tako neš) da su promijenili profil, ja zamolio da ga još malo podignu upload i bez problema digli(a).
To kažem, dopisivao sam se tjedan dana da dignu taj profil i nikakve koristi jer je netko večeras odlučio taj profil opet spustiti. To me najviše živcira, što njihova tehnika smatra da je prihvatljivo resetirati modem kad oni hoće, bez obzira na doba dana.

Citiraj:
A načekati ćeš se za Optimu, kako izgleda samo na par lokacija imaju vlastiti vdsl i šire ga puževim korakom. A biti će ti isto.
Bio sam nekih 6 godina na Optimi i NIKAD nisam imao ovako debilnih problema kao što imam s Iskonom u par mjeseci. Veza uvijek imala uptime 24 sata, modem imao uptime mjesec dana i više.
franzD je offline   Reply With Quote