View Single Post
Staro 18.08.2015., 21:00   #1488
bigAdvance
Premium
Moj komp

bigAdvance's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Munjara Pregled postova
Premda nekima bogohulno svejedno me zanima imate li iskustva s kojom od jeftinjara marki satova, mahom će to biti kinezi, koji za tih 5,10,20$ nisu hrpa metala i lažne kože polijepljena drvofixom pa se raspadaju još u avionu na putu do hr.

Naisao sam na svasta, od kvarca do mehanickih i automatika skeletona; Curren, Winner, Kronen & Sohne, Geneva, Sinobi, Shark Army itd... imate li iskustva?
(ako niste probali po mogućnosti da preskočimo preporuke tipa: imaš za 350kn seiko 5 koji je bolji od sveg ovog smeća ili neki casio itd...)
Od ovih navedenih, svi su ti isti, gledaj estetiku samo..kupio sam jedno 10-ak takvih satova - mozda naletis na odlican primjerak (ja jesam jednom, odlican mehanizam bio) ali vecinom je to sve srednja zalost (kasne/urane po nekoliko minuta dnevno, imaju rezervu od max 2 sata)

Od boljih, a jeftinih tih mehanickih satova gledaj Parnis satove, pogotovo sa replikom ETA 6497/6498 mehanizma...navodno ih jako dobro repliciraju, na nekim forumima kazu da gotovo ni nema razlike u zavrsnoj obradi svicarca i kineza 6497/8

Ti satovi ti idu po cca 100 USD
bigAdvance je offline   Reply With Quote