Kaj god kupil nebus fulal.. Jedino je 1200d los izbor za video i ak ti je to bitno, prekrizi ga odmah.
Za pocetnika je po meni 1200d bolji. Bolje kontrole, laksi meniji, mesnatiji i veci grip i kompletna ergonomija.. Ima puno nedostataka ali ni jedan zbog kojeg nesto neces moc nes uslikat kak spada. Treba malo vise radit i oslanjat se na svoje znanje sto po meni nije losa stvar za pocetnika jer ce naucit slikat kak spada. Kod jeftinih Nikona me iz nekog razloga jako iritira srebrni okidac btw. i nije mi bas nes feeling kad skljocnem. 3200 okida malo njeznije od 1200d i tise btw..
Trebas vidit i live viewfinder pa vidit kak ti to pase. Ja se nisam bas nes odusevio, mada imam malo iskustva sa time. Meni je dosta light metar pokazivac da znam na cemu sam a neke trece prednosti live findera mi trenutno ne padaju na pamet kaj se totkanja tice. Smeta me kad se zacrni kad skljocam, u biti to mi je najveci problem.
Da kupujem fotic, prvi izbor bi mi bio 100d. Kod njega mi je najveci nedostatak kaj mi je premali.