Nakon točno 45 dana čekanja, stigli su mi
Wsken magnetski kablovi za Xperiju Z1.
Naručio sam 2 komada, sebi i frendu po jedan. Već sam mislio da nikad neće doći, jer je i rok koji je sam seller stavio odavno prošao...
I danas me zove sused (koji ima ovlaštenje preuzimat moju poštu dok sam na poslu) da su došla 2 paketa... reko to je to. I otvorim ja 2 paketa a u svakom paketu 2 kabela
OK, platio sam 2, 2 sam dobio ekstra... čitam još jednom oglas, nigdje ne piše "1 platiš + 1 dobiješ čabe".
Vidim i na kuvertama da svaka ima svoj tracking, no na jednoj je deklaracija napisana na kineskom, a druga na engleskom. Po datumu slanja nije isti dan. 11.07 je na ovoj sa kineskom, a 12.07. je na kuverti sa engleskom deklaracijom, a seller mi je poslao mail sa trackingom samo za ovu koju je poslao dan kasnije.
Zahebo se ili nije, nemam pojima.
No, da me nebi
Ag008 ili netko drugi prozivao za moju moralnost da kako me nije sram i stid što otimam rižu iz usta jednom čajna selleru koji zaradi za 8 dana cifru ovog jednog kabela, ispitat ću situaciju jel greška ili zbilja poklon
Što se samog kabela tiče, magnet odličan, zbilja kvalitetno napravljen kabel i puni sa 1250 mAh (sa LG G2 1,8A punjača), koliko mi pokazuje nekakav program koji to kakti očitava. Sve u svemu, zadovoljniji sam tim kabelom nego onim orginal Sonyjevim kojeg sam kupio lani.
P.S. - ne šaljite mi PM-ove. Ne dijelim/ne prodajem extra kablove