View Single Post
Staro 18.08.2015., 11:29   #17
Perestrojka
CNE @ Verne global DC
Moj komp

Perestrojka's Avatar

Datum registracije: Feb 2015
Citiraj:
Autor Remixer Pregled postova
Puno ti hvala na opsežnom objašnjenju. Znači povezivanje takvih uređaja je bolje preko USB-a. Onda mi je bolje da ostanem na USB sučelju.
Zavisi kako tebi odgovara i koje je radno okruzenje za navedeni komad hardvera. Moras vidjet gdje ces ga sve koristiti, koji su ti prioriteti kod povezivosti, upravljanja sa uredjajem i sl...

Citiraj:
-zar nije sve ''made in kina'' hehe, baš bi volio vidjeti danas bilo koji uređaj da nije iz Kine/Malazije... stvarno bi dao više para samo da nije iz Kine!
Je, ali imas originale i kopije doticnih. Znas koliko je sati kad kinez iskopira kineza i prodaje kopiju to ne moze bit dobro nikak...

Citiraj:
Koja je onda kartica malo bolja od ''OK''? Mislim da ne bi dao više od 40€ za tak nešt' (ova bivša SignalKing bila je 20€ +10€ porez\carina) jer postoji mogućnost da mi i ta druga krepa u roku par mjeseci... a najviše mi sad treba kad nisam u HR.
Mozes pogledat original Alfa kartice. => http://www.alfa.com.tw

Citiraj:
EDIT: sad vidim ovaj link što si dao, jel se to stvarno baš proizvodi u HR? Izgledao predobro (svi proizvodi)!
Mikrotik je tvrtka iz Latvije, a ovo je webshop zastupnika u RH. Preporucio sam njega posto je jeftin, a kvalitetan. Jednom ga nastelas i zaboravis da uopce postoji.

Citiraj:
P.S.: mislim da trebam nešto poput bivše SignalKing SK-12TN, samo kvalitetnije. Znači: antena, 5 ili 10m kabela i USB sučelje & viola
-pošto nisam u HR, mislim da sam ograničen na eBay.

Hvala.
Ako ces sa Ebay-a, pikni OVO Bas sam narucio pred 3 dana, posto me ova tema podsjetila da bi mi mogla dobro doc, a kod nas ovi "vrli preprodavaci" s extra znanjem trgovina prodaju takve po 150 - 300kn na Njuskalu.
Perestrojka je offline   Reply With Quote