Ekipa, u Hervisu su bučice na sniženju.
129kn - 10kg + šipka za bučicu. Malo više od 10kg je kad stavim doma na vagu, oko 10,5kg.
Uzeo sam si dva komada, odlično malo za zagrijavanje mišića, dosta su kvalitetni i nisu žnj izrade. Čak 20kg na njuškalu za te novce je teško naći.
@Creasy
To ti je pogreška sa pizzom, hrenovkom u tijestu i tim glupostima, puno škroba i masti. Uz to, kalorijske su bombe. Jedan kroasan zna čak imati 500 kalorija. Onaj recimo sa čokoladom iz Mlinara. Napravi si deficit od 400kalorija po danu. Otprilike 7000kalorija deficita ti je 1kg manje..iako nisam siguran da je to točno ali vodi se kao pravilo. Za otprilke 2tj tim tempom imas kilu manje.
Prosječni unos za odraslog čovjeka je 2000-2200kalorija. Probaj to na 1700 smanjiti uz trčanje bi trebalo biti pristojno.
Navečer - zelena salata, možeš malo posebne salame nasjeckat ne previše, natrpaj malo i paradajza. Bolja čak opcija je uzeti bijelo meso i nasjeckati umjesto salame. Hranjivo, zasiti te brzo. Čak sam znao ubaciti posni sir unutra ali u kombi sa zelenom nije baš najljepši okus.
Umjesto pizze za ručak mazni pileći pečeni file, imaš u konzumu komad ti je oko 6-7kn, uz to ima i rižoto ali bez masti sa graškom i mrkvom, par kuna 100-200grama.
Nije skupa zdrava prehrana, skuplje ti je kupit hrenovku u tijestu za 6-7kn pa poslije pizzu oko 7-10kn itd nego kupit 500grama posnog sira i jest ga 2-3 dana u manjim dozama uz nekakvu salatu i piceka
Ko primjer ja sam za 200kn 2 tjedna jeo zdravo.
Ujutro dva jaja si smaži, napravi poached eggs, ima na youtube, bez kapi ulja ti je, zdravije nego na oko sa dosta ulja na tavi.