Citiraj:
Autor buljo
Probat probit e3 ili 263 ili is4 bez golda, s tim da nije cilj jednom ili dva put ga probit nego i ubit prije nego on tebe dovrsi.
Od svih tenkova najvise igram sa goldom s njim, zasto? Vrlo jednostavno granate kostaju kao na mediumu, rade i vise od duplo stete, kad sam bio bez premiuma najvise sam zarade od tier 10 tenkova imao bas sa e100.
Tak da ovo tvoje ne drzi vodu...
|
Tu donekle, ali 3 takva E100 ide juri na gold. što sad? Njima pobjeda zajamčena
Što se tiče IS4 i kako veliš T110E3 pa njih možeš izbušiti kad nađeš pravi trenutak odnosno iskoristiti njihovu pogrešku nakošenja.
Gle, valjda sam naučio od vas kako treba nakositi odnosno iskoristiti oklop. Na IS-3 bilo malo teško iskoristiti nego na IS-8. Tek na IS-8 krenula prava stvar protiv IS-4. Upočetku mi je bio strah da ih neću moći bušiti a ono našao nedostatak. To me ohrabrilo
Što se tiće IS-7 , puno ću gubiti zaradu na gold sa i i bez premiuma. To sam isprobao sigurno.
Trenutno imam 3mj premiuma i u cilju mi je imati 13 90 i smetlara Bato
Citiraj:
Autor Hawker
E100 treba gold.
Ja imam oko 2700 dpg(CW,bez toga bi bilo jos vise) s njim. Bez prem ammo to bi se prepolovilo.
Najjaca mi je ekipa koja kaze "treba znat gadjat". Ili nemas E100 ili ga ne znas igrat.
Ako mislis da ti znas kako treba gadjat sa E100 ajde lijepo u training room i ajmo E100 sa goldom protiv E100 bez golda. Da vidimo koliko ce trajat ovaj bez golda.
Ne samo da ce taj bez golda trajat vrlo kratko nego igraca koji zna igrat E100 neces niti jednom probit s obicnim ammo.
Ja kad sretnem E100 bez golda i vozim E50M to je ekspresna smrt za tog nestretnika u E100.
E75 lakocom pomete E100 koji ne puca gold.
Mozes do dutra pucat u igraca koji zna vozit E75 i neces ga probit osim slucajno. A ovaj ce tebe izbusit ko sito.
|
Nemam uopće E100 u svojoj garaži. Samo na testnoj verziji imao pet puta i zaigrao. Nisam blesav kako što misliš.
Citiraj:
Autor Nybelung
Nit ga ima nit bi ga znao igrati.
Da mu pogledaš profil sve bi ti bilo jasno. 
|
Tako je, abi!
Citiraj:
Autor suedamA obmaR
Dottore, imaš koji dobar replay s IS 7 da vidim kako on izgleda s vozaćeve strane.
|
Joj, moram to iskopati doma. Ostavio sam zasada 2 tjedna zbog GO.