View Single Post
Staro 17.08.2015., 17:27   #1412
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
E sad se nameće pitanje...kakvi su im planovi s time, jer s tim hardverom mogu ganjati i "prave" W10...

Meni to sve miriši na foru koju je Asus napravio s PadPhoneom i integracijom u tablet i nemam apsolutno ništa protiv toga. Thumbs up za MS ako planiraju tako nešto, a da se tablet onda pretvara u punokrvni W10 Home/Pro tablet + tipkovnica.

http://www.engadget.com/2013/05/21/a...finity-review/
http://www.engadget.com/2012/05/11/a...life-in-hours/
Mislim da si waaaaaaaayyy off nazalost iako nebi osobno bila losa ta solucija, osobno sam izbjegavao android tablete jer su ajmo reci MENI beskorisni tocnije kao veci mobitel ono sve na njemu napravim isto sto i na sada bivsem LG G2 i to brze iako mi se uvijek taj padphone svidao...

No nedavno sam piknul Asus Vivotab note 8 za soma i savrsena je stvar, full win 8.1 te imam i upgrade na cenera, dodao koznu futrolu i bluetoth mis jednostavno fantasticna stvar, baterija traje i traje, cisti primjer eto put do osijeka vlakom neka 4,5h pogledao dva i pol filma 720p baterija pala na 75% idealno..
A opet punokrvni win na njemu se vrte ujedno glatko rade igre tipa Company of heroes, fallout 3 i sve malo starije igre...

E sad u tome asusu je Atom Z3740 aka bay trail (quad core 1.33ghz do 1.86ghz sa 2mb L2 cachea te Intelova grafa sa 4 execution unitsa dok pravi punokrvni ivy bridge ima 12 execution unitsa ili 16 nisam sad siguran)....

Ono sto cherry trail donosi tj tzv Intel atom: X3, X5 i X7 je samo booost u gpu segmentu i nizi proizvodni proces...
Za mobitele planiraju taj tzv X3 dok X5 i X7 inacice u tablete i ostale gadgete te da se dovezem na onaj tvoj link odozgora tj glasine: po tome taj surface telefon ce koristiti X3 Sofia SoC detaljnije Intel’s Atom X3-C3130 a nazalost ja tu nevidim napredak naspram ovoga recimo gore Atoma z3740 nego samo okrljastena verzija i to dual core na 1ghz te mali grafa umjesto intelove itd itd...

Uglavnome na mome asusu je taj Intel atom Z3740 soc koji realno solidno vrti full win na 1280x720 rezi no u ovim rumorima ovaj x3 sofija je okrljasteno govance naspram Z3740 a treba bi gurati koju rezu ono?
Zaslon: 1440 x 2560 16: 9 AMOLED 5.5 “ClearBlack Gorilla Glass 4

Tako da mislim da nista od punokrvnih win na surfacephoneu, mislim da ce to biti samo neki prototip za early adoptere i nestat lagano...

Ja bi bio najsretniji kad bi ovaj SOC tocnije Intel atom z3740 bacili u 14nm te strpali u mob te napravili dock kao lap, nitko sretniji od mene

BTW: Dugo sa odgadao WP eto rijesio neki dan svoj G2 i uzeo da bas vidim lumiu 630 za 400kn za tu lovu mob je mrak
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Zadnje izmijenjeno od: Gjurovski. 17.08.2015. u 17:39.
Gjurovski je offline   Reply With Quote