Jedno pitanje samo.
Imam Fujitsu Nokiru 12-ku, i prilikom instalacije te klime, odvod onaj za tekućinu koja kapa vani su mi predložili da stavim u cijev od wc odvoda, jer tada je se stan kompletno renovirao, i bilo im zgodno tu cijev spustiti samo u odvod, a i kontao sam da ne kapa po autima koji su parkirani ispred zgrade, bolje da kapa u taj odvod, a i išao sam također logikom nekom da se nebi s godinama možda nešto začepilo jer instalacija ima preko 6m, i ako se začepi nešto, lakše je možda samo skinut unutarnju jedinicu, jer odmah ispod nje počinje taj odvod.
Klima radi stvarno super, i ljeti i zimi, zadovoljan sam, nego zadnjih mjesec dana nekada se u stanu čuje kao blagi smrad kanalizacije, ne traje to dugo, i srećom nije prejak smrad, ali dali je moguće da se kroz klimu čuje taj smrad, kako je uštekana ta cijev u wc odvod?
Blizu zgrade rade kanalizaciju čitavom kvartu mom, cijevi mjenjaju, pa se sve tješim da je možda od toga, ali samo da priupitam i ovdje, pošto vidim ima vas koji se razumijete u ovo.