Citiraj:
Autor Ag008
Koji router imaš? Poveži se na 192.168.5.1 i pokaži nam ss tvoje linije.
Jesi li provjerio spojeve u kući?
Što ti piše pod nalogom kvara, je li zatražen izlazak tehničara na teren? (moj.iskon app)

Nakon grmljavine nikada bolje meni, mora da neki susjed ima isključen router 
|
Speedtouch Thomspon, prijavio sam i to da se pregrijava na dodir. Odnosno kad položiš dlan na ruter neugodno je vruć.
Dva puta zaredom sam tražio izlazak tehničara na teren, al eto sve to nula bodova tehničara nema na vidiku, a tražio sam tehničara još u srijedu 12.08. i opet još jednom drugi dan 13.08. i nema tehničara. A usluga nefunkcionira kak se spada od 5.8., prvo TV nije radio pa kad sam ih zvao onda su resetirali i onda je radilo narednih dva sata pa opet zamrzavanje, ujutro redovito uopće nema slike. I sad ovaj tijedan od polovice tijedna tj. od srijede više uopće neradi ni Internet ni TV, ako Internet proradi onda je brzina downloada 0.07mbit/s, testirano speedtestom !
Kad sam zadnji puta zvao onda je lik rekao da bi tehničari trebali me nazvat u roku od 24h na mobilni broj no evo prošlo je već 72h sata !
A od zadnjeg poziva kad mi je to rekao i kao napisao je požurnicu prošlo je 48 sati !
Evo od petka surfam i pišem preko mobilnog Interneta putem usb kabla, jedino je šteta što je ping 150-200ms pa se presporo učitavaju stranice iako je brzina čak 3-4mbit/s, testirano speedtestom.