View Single Post
Staro 16.08.2015., 12:39   #5254
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Pitanje za vlasnike S5, koji su vam najveci nedostatci na telefonu? Jel na stock ROM-u radi normalnop/fluidno?
Najveći nedostatak je to što nikako da izađe 5.1.1. Inače meni radi dobro.
No ja opet napominjem:

Ne koristim:
- viber
- whatsapp
- facebook
- instagram
- ...i pretty much sve ostale slične aplikacije osim twittera

Dakle, kamera, Tapatalk, Chrome/Firefox u najvećim količinama i standardno SMS-anje i razgovori. Kao takav imam uptime po 1000 sati recimo i nemam nikakvih problema (štucanja, laggova, memory leakova).

I bilo bi dobro da spomenem, od 08.05.2015., koliko je dugo kod mene, niti jedan jedini FC nisam imao.

A budući ti prelaziš sa G2 tj. imaš sada G2 kojeg bi mjenjao za S5, u svakom pogledu, S5 je bolji mobitel. OK, nema OIS, ali fotke su mi bolje na S5 nego na G2. A kvaliteta videa je nemjerljiva sa G2, pogotovo audio zapis. Na G2 je kriminalan zbog one nekakve filtracije. Na S5 je fenomenalan. Pričam ovo na temelju 60+ GB slika i videa koliko sam opičio u zadnja 3 mjeseca u svim uvjetima. Čak sam i jedan koncert snimao.
G2 se tu može pokrit sa debelim poplonom osim što se tiče baterije.
To je G2 tata mata. Bolji je od S5 nešto, a od G3 osjetno.

Citiraj:
Autor goran1985 Pregled postova
Znači čitajući zadnju stranicu dvije da se ipak zaključiti da su S3, S4 i S5 bili ponajbolji mobiteli u godinama kada su izašli.
Ipak mislim da su bili najrazvikaniji, a ne ponajbolji. Bili su flagshipovi, jasno da su bili vrh ponude. Ali ne baš ponajbolji da su ubili konkurenciju.

Citiraj:
No Brko je nahvalio kameru a ja s njom ništa kvalitetno ne mogu uslikati na auto postavkama a takve me jedino i zanimaju. Sve mi ostane mutno, prebrzo okida za mene. Nemam mirnu ruku i OIS kod G2 me razmazio. Na HDR doduše slike ispadaju jako dobro... (Na tri S5 sam fotkao i do mene je, nije do uredjaja )
Brko u čemu je trik?
Ne znam u čemu su trikovi, ali budući sam imao G2, G3 i sada S5, ono što sam ja slikao i snimao, S5 ih mete oboje.
E sada, jel to ima veze koja je verzija FW-a, možda revizija HW-a nije ista... ko će ga znati. No ono što je moj S5 na BOD3 FW-u pokazao po pitanju kamere bolji od oba, pogotovo u snimanju videa.

OIS je odličan feature, ali čabe OIS na G2 kad AF traje 5 sekundi ako nije jako dnevno svjetlo u kadru. S5 nema takvih problema.
Brko je offline