View Single Post
Staro 16.08.2015., 12:00   #5251
gil
Member

Datum registracije: Jul 2005
Citiraj:
Autor Alfa_R Pregled postova
Oblak? Ajde molim te... takve gluposti čujemo od samsung pr-a...
Znači, memorijska kartica je ustvari prespora i zato je nisu uključili... usporava, znate.. a onda kažu - ali imate oblak koji pod lte je "ultra brz"... a to traži kod naših operatera i aktivaciju lte (nekih).. znači iskeširaj još... a ako ste na Edgu (a na par lokacija i jesam na vipu).. eh.. i dalje prihvatljivije od te spore, stinky kartice....
Dalje, flatrate je hmm.. nema.. možda 5 gb u bonbonu...
I zadnje, ne manje važno - ne želim da mojim slikama i podacima nijedan oblak pristupa.

Jedini razlozi micanja kartice su: natjerati ljude da iskeširaju enormne količine novaca pod segmentacijom tržišta ala apple.

A vratimo se na OTG - znači moraš tegliti okolo.. i onda kad poželiš pristupiti recimo pjesmi ili slici moraš) ako si ga ponio - ga ubost. I kako je to praktičnije od kartice koja je permanentno prisutna? Kad imaš karticu uvijek možeš imati i usb - double bonus.

Ne kažem da to nije ok workaround za prebacivanje podataka i pristup drugim podacima... ali da je zamjena za karticu - i nije.
Na tri mobitela ne koristim SD karticu jer mi ne trebaju. To je prvo, drugo ne budi bezobrazan, ako ti ne paše ne kupiš telefon i mirna Bosna, nitko te ne tjera. Samo sam iznio svoje mišljenje bez da solom pamet ikome.
gil je offline