Citiraj:
Autor Imagine
Nisam se uopče zainatio 
Recimo ovako ...draže mi je trošiti novac na stvari koje me zanimaju*
a svaka kuna koju potrošim na nešto što me ne zanima je kuna koju sam mogao potrošiti na nešto što me zanima.
Mislim da zvuči razumno?
*iz moje razine znanja se valjda bez problema može zaključiti kako kompjuteri u to ne spadaju 
|
Citiraj:
Autor Imagine
Riješenje kao "odjeb normalnog hardvera te kupovina novog"
|
Zvuči kao da si se zainatio...
A gle, danas su stvari još donekle na razini što se tiče supporta, pa i ta nesretna AsRockica ima support od Win7 preko Win 8 do win 10.
Prije je bilo: izašli novi Windowsi, supporta za hardware nema, bacaj kupuj novo (govorim o prijelazu sa win 95 na 98 pa kasnije na XP)
Citiraj:
Autor Imagine
Kolega osspaljeni je rekao da idem na AsRock ako baš hoču jeftino pa nisam ni razmišljao što uzeti.
Što se tiče 'jeftinog', cijena je skoro ista a moja definicija jeftine ploče nije 800kn :-/
|
Imaš ti AsRockica i za ispod 400 Kn, ali sve ti je to koliko para toliko muzike.
AsRockice barem rade kako spada, iako su "jeftine".
Citiraj:
Autor Imagine
Što se tiče Sandforce čipova , spominju se 2 serije tj. 1200 & 2200.
Ovi prvi su ugrađeni u ovaj Corsair a ovi drugi su očito ugrađeni u sve što je proizvedeno nakon njega.
...ili drugačije rečeno "u sve novije diskove" pa je razumljivo zašto 'Drvoje' i 'osspaljeni' nemaju problema s diskovima s sandforce čipovima...garant imaju nove diskove.
|
Istina, HyperX 3k koristi
2nd Generation SandForce® Controller SF-2281
Iako nije baš novi disk, imam ga već par godina
.
Citiraj:
Autor Imagine
Uglavnom , misteriozni problem riješen a priča se nastavlja kad kupim disk.
Hvala svima!

|
Nema na čemu, drago mi je da smo uspjeli skužiti u čemu je problem