View Single Post
Staro 15.08.2015., 22:19   #6449
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor darmarH Pregled postova
znači da imaš subjektivan pristup, kaj je ok, ali ako daješ nekom savjet budi objektivan jer ovako dok pljuješ po meizu koji je među najcjenjenijim brandovima u kini ne ulijevaš povjerenje..
Ama tko pljuje ? Samo kazem da mi se ne svidja.., na osnovu jer sam u ruci imao M1. Pa nisam rekao da je telefon odron, suga i da nista ne valja... Tko voli nek izvoli...

Citiraj:
Autor sasha2511 Pregled postova
Postujem misljenje i shvacam da ne volis Flyme, samo sam htio da vidis sta se moze dobit za te novce koje si dao, koliko bolji i jaci telefon..
Stima sve.. da bih rijec rekao. Bolji spada pod subjetivno, jaci je objektivno... koji je bolji samo vrijeme moze pokazati...

Ako za 1g Meizu izdrzi pola dana fejsbucenja a Leagoo sa svojom 4500mAh izdrzi cjeli dan fejsbucenja, koji je bolji ?

Naravno budala bi povjerovala da ta baterija ima zbilja pravih 4500mAh ali ono sto mogu reci da vecu bateriju nisam u ruci drzao... ogromna je.

Leagoo 7 dolazi cist ko suza sto se tice samog OS-a i aplikacija, nikakva Kineska sranja itd...

Meizu M2 mini je zbilja hardverski jaci i svakako bolja kupovina onome kome je to potrebno... i na stranu... ako mu ne smeta izgled ili sam OS na njemu.
silver_tip je offline