Citiraj:
Autor Manuel Calavera
To sam i ja stalno tvrdio kad su bili samo 125w procesori, ali ne vidim zašto ovi 95w nebi išli na onu gigu gore sa vrm cooleorm. Ploča nije sad neko smeće kao ove do 400kn, i lagali bi kad bi mu rekli da bi on sad imao nekih problema. Ima ona support i za 125w procesore da se razumjemo, što smećarske ploče nemaju
|
Ta giga je dobra ploča,ima prednji usb 3.0 konektor ,što kad amda baš nije često kod jeftinijih ploča,i raditi će bez problema s fx 8xxx,tu nema brige,samo bez nekog oca koji čovjeka i ne zanima.Ponavljam na stocku će uredno odraditi posao,pogotovo s ovim 95w x8!
S druge strane pitanje je jel se isplati dati 500kn za nju,kad za malo više dobiješ bolju ploču.Jedino što ima je integrirka,koja nekom posluži za nuždu,recimo meni je uvijek poželjna,ali velim bolje ići na onu asus jeftilenku ako te ne zanima oc,i na njoj bude radio 8320e bez problema.Druga opcija je asus ili giga koju ste predložili ,ali čovjek nek odluči što mu financijski odgovara,jer je razlika skoro duplo u lovi.