LG G3 najkompletniji mobitel koji sam dosada koristio.
Dizajn je spot on, koristio sam ga u svim bojama. Titanium ima ono nešto, ali i gold je tu negdje. Bijeli mi nije baš nešto oku upadljiv. Ostatak dizajna je savršeno napravljen, ne postoji mogućnost guljenja plastike kao na Samsungu po rubu mobitela, elegantno napravljen ekran i ostatak oko ekrana koje je crne boje. Također, kamera ne strši iz mobitela pa se ne može izgrebati niti ne smeta. Jedina boljka je, ali to ide na dušu ljudima koji ne paze mobitel, ona mala plastika između volume up i kamere koja je mrvicu mrvicu iznad ostalih dijelova maske pa se izgrebe. Taj problem rješava case.
Za sami mobitel stvarno nemam zamjerki. Prelijepi ekran sa odličnim kontrastom, 5.5 QHD ekran te odlično iskustvo gledanja HD filmova.
Kamera maestralna, jede Xperiu i Samsung ko od šale. Jedina boljka što i nije tako maestralna po noći. Oštrina slike i boje su stvarno iznenađujuće dobre.
Zvučnik mi ne igra ulogu i nisam ga testirao.
Software jedan od boljih na tržištu, fluidan sa puno više customizationa nego konkurenti. Također ima super sitnice koje mi olakšavaju rad i neću sada nabrajati.
32GB internet i 3GB RAMa mi omogućuju pokretanje svega bez brige o trzanju. Vidljivost na suncu pod full svjetlinom odlična, kada se smanji nije baš najbolja.
Ukratko, najkompletniji mobitel današnjice. Apsolutno nemam potrebe raditi upgrade na G4 ili baciti se na Z3, S6...eventualno kod njih bolje bi mogla biti kamera.