Citiraj:
Autor daShko.
Brko izgubio si prednost, možda te i stignem

|
Što smo se ikada utrkivali...

?
Jučer sam nešto veliko vukao, 5,1 MB/s ide dolje. Sad ić plakat zašto nije 5,7 MB/s meni i nema smisla... al ajde
Iskreno, bitnije mi je da je Up ostao 1,5 MB/s
Citiraj:
Autor Ag008
Iako mi baš i nema smisla. Porasao je broj vdsl korisnika u centrali?
U prijevodu je da je više portova na vdsl kartici na dslamu zauzeto. I kakve veze ima to s propusnošću? Nema smisla, margina ti je malo pala ali nije to razlog zbog "opterećenja centrale"
|
A gle, nije uopće bitno. Može bit razlog da je štakorica okotila 8 mladunaca koji su svili gnijezno na petlji i baš se griju na mojoj žici...
5-6 Mb/s simo tamo. 24.07. je bilo jebeno nevrijeme, munje i gromovi, moju zgradu je valjda 3-4 puta steplo pošteno. Dobro je da je i to ostalo.
Oni su rekli da pretpostavljaju da je zbog porasta korisnika ali isto tako lako moguće da je od nevremena.
Što se mene tiče, priča oko tog je završena. Samo riječi hvale za H1 tehničare i T-HT tehničara koji su si dali truda i sve to lijepo ispitali u par dana.
Vjerojatno ima picica od ljudi koji bi sad tamo zvali, pretili HAKOM-om, otkazivanjem ugovora i plakali na SZK telefonu kako su sada ostali bez tih krucijalnih 5-6 megabita koji život znače... jer se neće koncert od Cece na beograckom hipodromu u HD-u od 15 GB skinuti za 45 minuta, nego za 53... koja tragedija... mnogo velika... mnogo...