Citiraj:
Autor uploader
Nisam placao jedno pola godine nista i kasnije sam pozvan na sud i morao sam sve platiti s kamatama i dalje placam pretplatu dan danas!!!
|
Pa da, sasvim razumljivo... na osnovu njihove ponovne prijave isla je ovrha tj. sud ? Prije suda si morao dobiti prijedlog za ovrhu, jel tako ?
E sad je situacija drugacija, odjavi slobodno i nema vise ovrhe jer nesmiju te ponovno prijaviti kao pretplanika kao prije.
Ako sumnjaju moraju podnjeti protiv tebe prekrsaji postupak pa na sud ali za sada uopce nema procedure kako bi HRT i na koji nacin bi utvrdio da posjedujes tv prijemnik....
edit: vec sam i ranije rekao da na sudu stvari idu malo drugacije i da doslovce sve ovisi od slucaja do slucaja... sudac uopce nemora povjerovati da nemate tv prijemnik itd... sto se @uploaderu vjerojatno i desilo no sada HRT nema na osnovu cega bilo koga "poslati na sud" jer nema/nepostoji mehanizam utvrdjivanja dali je netko obavezan ili nije placati pristojbu.
@esc
Pa placaj i dalje... nekuzim cemu cemer i jad ? Imas izbor placati ili odjaviti i sad po tebi drugim ljudima treba nametnuti tvoj izbor da placas ?
Jel mora tvoj komsija napraviti 5-toro djece ako si ih ti toliko napravio ? Jel tebi netko brani da placas ? Dali ti netko brani da odjavis pristojbu ?
Mislim zbilja... definicija da si budala jer placas je totalno promasena i uvredljiva prem drugima, eventualno moze biti srocena na drugi nacin... budala je onaj tko za sebe donese takav izbor stvari/odluku koja je nepovoljnija u odnosu na onaj drugi izbor...