Čekaj, 'oš reći da maknem ove Omega i stavim stare 0.25 da bi bio definitivno čovjek sa najbržim PII/RadeON 8500 na svijetu, Cool

još samo da uistinu i imam PII.
Vidim (čitam) da briješ na to, čini se da neš i znaš. Aj gle ovo, ovaj moj Rade ti je neka čudna biljka. Mračnim i tamnim kanalima stigao u RH do moga doma (da se stilski izrazim). Inače flashnuo sam ga na 7008 ali to nije bitno, bitni su memorijski chipovi na njemu. Gle, ovo moje gjubre ima Hynix memoriju slijedeće oznake HY5DV641622AT-33. To bi trebalo znaćiti da je to memorija za 300MHz po Hynixu. 300MHz, pa šta onda taj moj Rade može 300 skoro pa tvornički? Razumljivo ako GPU može toliko, pa koliko može onda taj ATi GPU, nije da mi treba ali me zanima.
P.S. neću ljudima kvariti veselje, biću vice prvak svijeta ali ako se naljutim i pazi ovo: driveri 02.4, FSB 133, grafičku nešto/300, pa score će biti da me niko nikada neće maknut s prvog mjesta. Znaš na mom faxu (PMFu) ima tekućeg dušika pa još da ga malo posudim, iskemijam neku ne kondezirajuću posudu pa malo dušika, pa dobijem skor da budem prvi općenito (mali megaloman koji čući u meni, hvala Bogu da spava).