Citiraj:
Autor Drug Brko
Jel to vanilla igra ili complete mod. Nisam pokretao video...
|
Kaže samo neki mistery grafički mod.
Uglavnom uspio sam ljudi. Nekako sam žmugnio iza jednog drugog drveta tamo gdje ograda završava. Taj put sam bio zanemarivao, zbog jednog yt videa sam zabrijo da mi je jedini način ispod slomljenog drveta.
Kasnije opet neki problemi jer je ljevo po livadi ozračeno, a desno me izroka. Nakon masu pogibelji i raznih pokušaja našao sam neko sweetspot mjesto u po livade gdje me zbog rupe i nekog drveta ne vidi, a nema radijacije. Tamo sam čamio ćućeći neko vrijeme, pobio 2-3 vojnika koja su me tražila i testirao granice vidnog polja. Onda sam se iskrumpirao do nekog drveta pored staze. Problem je definitivno u tom drveću, jer kad roka po njemu sa moje strane se stvaraju rupe od metaka i tu i tamo koji prođe. E sad dal je bug ili on to kao probije drvo ili se radi o nekim odbijancima iz okoline ne znam.... Pod određenim kutom (da me ne vidi) sam se okrenut prema drvetu u čučnju krenio udaljavati i kad sam se dovoljno udaljio, štrafta, ne okreći se sine dok te noge nose. Najebat ću im se mamice jednom kad se vratim.
Već sam par misija obavio u kordonu, smeta mi jadan zvuk nekih oružja (SoC sam igrao light moddan sa pravim zvukovima i imenima oružja i sl. sitnice). Ima li tako šta za čisto nebo? Samo da je light mod, da ne dira ni malo mehaniku i gameplay