A nas su maltertirali da moramo, zvali su svako toliko, a koliko sam vidio i susjedima oko nas u zgradi su radili isto.
Mi smo ti spojeni na centralu Krnjevo, znači vjerovatno dole kod Honda shopa, ima na tvojim mapama
Zvao sam sa više mobitela, i kada zovu izvana isto piše private, iako mi je to isto bila prva pomisao kad sam testirao prve pozive.
E što se tiče tog ACSa, jel to bolje ostavit ili maknut?
Pročitao sam cijelu ovu temu nedavno, i vidio sam da neki na neku metodu izvlače ACS podatke pa sačuvaju , i onda maknu tek toliko da se nađe.
Maknuo bi čisto iz razloga da mi eventualno svako toliko ( mozda na nadogradnji firmware-a sa njihove strane) ne pregazi sve postavke koje sam stavio unutra, tipa port fowarding, jer mi je bitno radi Remote Desktop aplikacija, VPN konekcija i slicno.
Ako bi micao jel ima neki tutorial, kako to ugasiti tj maknuti ali da se sacuvaju pristupni podatci, u slucaju da treba za kasnije?
Što se poziva tiče, ima lista, In/OK i Out/Missed ali kao da ih uopće ne popunjuje, ima jedan out i dva in poziva, od toga out je zapisao, in pozive u polje broja koji je zvano stoji prazno, znači mozes vidjet samo vrijeme.