View Single Post
Staro 10.08.2015., 08:56   #20
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Karlo666 Pregled postova
Imao sam nedavno sličan model od frenda za Win 7 kojemu je riknuo PCH/Chipset

Prvo idi na https://www.asus.com/Notebooks/X751M...Desk_Download/ i skini najnoviji BIOS i flashaj ga.

Nak što sjedne novi BIOS biti će opcija za Windows 7.Iako nebude bila upali CSM(CSM je kompatibilnost za OS bez UEFI podrške) i bootaj s USBa(napravi si USB stick s Windows 7 instalacijom(Rufus)).

Ako nebude išla instalacija ili bude BSODalo pobriši sve moguće s HDDa jer Asus zna u zadnje vrijeme predformatirat HDD za osmicu pa to nepaše 7ici neznam zašto al eto.

Zahvali se Asusu jer oni su napravili ovaj zaheb.

Ili ići na Ninite i sve poskidat što treba.
ja sam isto imao jednog Asusa na stolu. nema, sto god da sam probao - nije prolazila instalacija . i par verzija W7 sa modanim bootom, i flash na posljednju verziju, i postavke BIOS-a, i moj SSD unutra......... nula bodova, BSOD i EOD.

korisnica je dobila W8 sa shellom, radi sve, izgleda skoro kao W7, druge nije bilo. i da, to je do Asusa, ne do MS-a. iako mislim da je bolja definicija - to je do Asusa u suradnji sa Malimmekanim .

Burko je offline   Reply With Quote