View Single Post
Staro 27.09.2005., 17:58   #1
Pantera-N
Premium
Moj komp

Pantera-N's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Za Varaždince-WiFi topic

Pozdrav!

Za početak, sorry moderatorima za ovaj topic, možda nije prikladan za ovaj forum, ali valjda mi nebute zamjerili

U zadnje sam vrijeme primjetio da se na forumu pojavilo dosta Varaždinaca (i ja sam jedan od njih ), pa bi ih htio uputit u neke stvari:

Neznam da li znate, ali u Varaždinu se počela razvijati Wireless mreza WGV kojoj sam i ja sam od nedavno član! Udruga trenutačno broji oko 15 članova i svakim danom dobivamo i korisnike i zainteresirane ljude. Jedini nod koji je trenutačno u funkciji je na novoj Euroherc zgradi , pokraj Zagrebačke ulice, pa ako vidite tu zgradu, možete se spojiti. u planu je vrlo,vrlo uskoro postavljane noda na vodotoranj (zgrada opčine) ili na onu visoku crvenu zgradu preko puta suda u B.Radića. Mislim da vam je svima poznato što je wireless mreža, znači sheranje podataka, igranj preko neta, internet,čak imamo u planu ugraditi i VOIP (Voice over IP). Pa ako ste zainteresirani, slobodno se javite na moj mail, sve se dogovorimo, em za opremu, mi pomognemo kod instalacije ili nabavke opreme
Pantera-N je offline   Reply With Quote