View Single Post
Staro 09.08.2015., 14:54   #1942
max111
Premium
Moj komp

max111's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor alengrosevic Pregled postova
pa pogledaj detaljno sliku. Sve je sjelo smo su usb3 portovi zamaknuti par mm i esata port je nedostupan (normalno montiraš matičnu i ne skužiš iznutra da nešto ne sjeda kako treba). Kad dođem s posla gdje jurim po terenu, i onda pazim djecu do pola 10 navečer, malo koncentracija popusti i ne primjetim da je esata port prekrit. Nadam se da ti je to razumljivo.
Ako pogledaš sliku, dvi, dsub, hdmi port, audio portovi pašu, tako da nisam odmah primjetio. Ali kad sam spajao usb kablove sam primjetio da ne ide unutra. Uostalom kaj bi trebao gledati pleh koji dođe s matičnom, koja je došla iz ovlaštenog servisa??? Da li sam te stvari preuzeo u konzumu ili na placu da te stvari gledam? Čuj ti meni nisi jasan, kaj to sve odmah pregledavaš u trgovini kad kupiš/reklamiraš?
Trebalo je sve pregledati baš iz razloga što je došla roba u kutiji od stare matične znači nije bila original pakiranje. Nije loše da se pregleda stvar koja se kupuje ako je moguće baš da se izbjegnu problemi kasnije. Možda je najjednostavnije sada napraviti ono što lobo64 predlaže ako se može.

CPU Intel i7 6700K
MBO ASRock Z270 Extreme4
RAM Kingston HyperX (2x8GB)
VGA MSI GTX970 4G TF5
HDD (1TB Samsung F3, Samsung 960 EVO, WD Caviar Green 3TB)
PSU Corsair AX750W
Windows 10 x64
max111 je offline   Reply With Quote