View Single Post
Staro 09.08.2015., 14:39   #1941
wooden
Registered User

Datum registracije: Dec 2013
Citiraj:
Autor alengrosevic Pregled postova
pa pogledaj detaljno sliku. Sve je sjelo smo su usb3 portovi zamaknuti par mm i esata port je nedostupan (normalno montiraš matičnu i ne skužiš iznutra da nešto ne sjeda kako treba). Kad dođem s posla gdje jurim po terenu, i onda pazim djecu do pola 10 navečer, malo koncentracija popusti i ne primjetim da je esata port prekrit. Nadam se da ti je to razumljivo.
Ako pogledaš sliku, dvi, dsub, hdmi port, audio portovi pašu, tako da nisam odmah primjetio. Ali kad sam spajao usb kablove sam primjetio da ne ide unutra. Uostalom kaj bi trebao gledati pleh koji dođe s matičnom, koja je došla iz ovlaštenog servisa??? Da li sam te stvari preuzeo u konzumu ili na placu da te stvari gledam?
Gle, referiram se na to tvoje da si slagao taj PC četiri sata, što će reći da si prilično detaljan i nisi na brzinu to sve složio.
Tako da mi opet nije jasno kako ne vidiš u procesu slaganja da su USB portovi dijelom prekriveni limom?
Da si to na vrijeme primjetio sad ne bi morao kukati kakav si kejbl job napravio jer kejbl job dolazi zadnji, tako da je to tvoja greška.

Citiraj:
Čuj ti meni nisi jasan, kaj to sve odmah pregledavaš u trgovini kad kupiš/reklamiraš?
Ne u trgovini, ali bi primjetio u toku slaganja da nešto ne štima, i to u prvih 10 minuta.