Eto jedno pomalo neugodno iskustvo s Linksom. Naime, kupio sam itx ploču prije nekih 4 mjeseca u linksu. I nakon 2 mjeseca mi se pokvarila tj više nije htjela bootati. Reklamirao sam je uredno u linksu gdje su je zaprilili na reklamaciju.
Nakon cca 3 tjedna su me zvali da je ploča zamijenjena ali na sljedeći način. Dobio sam staru kutiju i pribor, unutra je samo stavljena nova ploča sa novim serijskim brojem i garancija teče 3 godine od toga dana.
Pošto nisam mogao 3 tjedna čekati rješenje reklamacije, u međuvremenu sam kupio drugu ploču i nju koristio. Kad je nakon tri tjedna ova došla sa reklamacije samo sam je spremio u ormar kao backup i nisam je dirao.
Sinoć sam slagao računalo i krenuo sam tu reklamiranu ploču ugrađivati. Sve sam stavio kako treba ali sam primjetio da na zadnjoj blendi (i/o shield) usb 3.0 portovi, kao i 2.0 baš nisu centrirani tj portovi nisu gdje bi trebali biti. Kad sam malo bolje pogledao, vidio sam da fali i otvor za esata port. Eh, pretpostavljam da je ezy servis (koji je distributer te ploče) imao ovih par RMA ili za zamjenu pa su zabunom s njom dali i krivi limić. Sad imam ploču sa limićem koji nije od te ploče, portovi ne pašu, do nekih stvari ne mogu doći, usb 3.0 portovi su neupotrebljivi. Konfu sam slagao cca 4 sata, napravio fenomenalan kejbl job u node 304 i onda skužim da limić nije od te ploče.
Kao prvo moram taj setup rasturiti da bih izvadio neodgovarajući limić, moram to reklamirati linksu ili ezy-u i pokušati objasniti da je ploča zaista bila u ormaru cca mjesec dana kao rezerva.
Evo slika da vidite kako je to sad i kako bi trebalo biti (original je srebrni limić, ovaj je crni):
Sad, kaj je najpametnije napraviti? Zvati links? Ezy? Najviše mi smeta kaj ću sve morati rastaviti da stavim ispravan limić, čekati nekoliko dana da se to razriješi ili ako me odhebu, mogu se slikati...