Popratio i prilično sam zadovoljan prikazanim...dakle tu su stanice, prikaz ulaza u olupinu i način na koji to sve funkcionira, prikaz udaljenosti u sistemu itd.. Borba sa mulit-posadom je bila sjajna to će izgledati super kad se još podese sitnice dakle da recimo pojedini članovi posade dobiju veće mogućnosti pomoći u borbi... recimo dodatni shield boost koji ovisi o nekakvom dosegnutom skillu člana posade i slično...
Također nije mi sasvim sjelo samo plivanje kroz svemir sa svemirskim odijelom jer je to nekako prekruto ispalo, nedostajao mi je pravi osjećaj bestežinskog stanja gdje se baš moraš usmjeravati sa nekakvim boostom da bi došao do olupine ovako je bilo prelagano doći do olupine, barem po meni...
Tu su dakle na kraju prikazane osnove sistema koje pokrivaju jedan značajan dio onoga što bi trebali raditi u svemiru.
Demo ukupno gledajući ima taj neki dobar osjećaj da se radi o igri kakvu sam zamišljao da će biti od početka odnosno da su na dobrom putu u njenoj izradi.
Ima tu još jako puno do konačnog proizvoda ali konkretniji rezultati su napokon vidljivi

.