View Single Post
Staro 07.08.2015., 14:30   #578
Sa_Stilom
Premium

Sa_Stilom's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Sinac Pregled postova
Coolermaster Resonator, in-ear slušalice s mikrofonom, bio sam skeptičan kad sam ih poklanjao svom nećaku a kad sam isprobao ostao sam ugodno iznenađen. Snaga slušalica nadilazi moja očekivanja, zvuk čist, detaljan, dobro definiran. Isprobao sam na mobitelu, radi bez problema, pokrenuo sam Skype i napravio onaj testni poziv i ostao zapanjen kako je zvuk bio i dobro snimljen i dobro reproduciran.
Moja preporuka za taj in-ear headset bez obzira na višu cijenu...
Pozdrav, upravo sam se htio uključiti nakon dosta vremena, pa čitam što sam propustio od zadnjeg posta i evo ga na.

Također, kao osoba koja je probala većinu headseta, osim odličnog SS 5Hv3 i 7H koji nažalost nije u prodaji već neko vrijeme uzeo sam na blef CM Resonator in-ear i sluške su yebačke. Nema što čovjek ne čuje na njih. Daleko su od referentnih, cijena je nešto veća ali sluške su prva liga. Jedina žalost je što ih više nema, jer sam ja uzeo zadnji komad Još jedan minus jest mikrofon koji je na žici, pa tako nije najbolje kvalitete, dapače, dosta neugodne kvalitete ali suigrači se ne bune. Problem je izolacije i usmjerenosti ali bolje i tako nego bez mikrofona.

CM 300 koji spominjete je meni teško ćesme i žali bože novca kao i za mnoge druge sluške. Svakako su bolje od G230 i G240 pa ako ništa udobnost nadoknađuje loš zvuk.

I dalje se držim svoje liste slušalica za preporučiti i doslovno sam mišljenja da radije ne kupovati ispod navedenog.