Ne volim da nesto ostane ne riješeno, pogotovo ne pred Novu Godinu ali šta je previše je previše. Nije mi vrag dao mira pa rekao:" hajde da ja lijepo polako počistim to smeće po Registryu da ispadne kao nikada nisam imao RadeON"... I napravih. Stavio one toliko hvaljene Omega drivere u zadnjoj verziji 2.3.55, reinstalirao 3DMark2001 SE i stavio Patch na 330 i pokrenuh mjerenje (nije mi se dalo ubijati programe u pozadine (McAffe AntiVirus, CPUIdle, Hotkeys, driver od MM tastature i miša, MBM i drivere od Thrustmastera i ovako sam već potrošio preveć vremena na glupost). I dobijem još jedan apsurd 7705 3D Marka ali sada u bod isto tri puta za redom (upućeni kažu da je to kao dobiti JackPot na Lotu). Ali ono što je totalni kretenizam je da taj 3DMark toliko glup software da ne zna prepoznati najobičniji Hardware. Pa mislim FSB i CPU znaju prepoznati i oni minijaturni cpuZ ili WCPUid od par kilobajta.
Pazi smijuriju ja imam Tualatina 1300 FC-PGA2 pakiranje koji radi kako svi znamo 13 x 100 FSB je li tako? E, a ovo govno (nemam druge rijeći) kaže da imm Intel Pentium II 1727 na FSBu od 215MHz, što će reći da sam ja jedini "genije, čudo prirode" na ovom planetu koji je otkljućao intelov CPU i stavio množitelj 8 x 215 i da je KingMAX TinyBGA PC133 memorija najbolja na svijetu jer drži CAS-RAS 2-2-2 na 215 MHz !!!!
Ma daj molim te!
Pokrenem onaj cpuZ i WCPUid jer sada više nikome niš ne vjerujem, pokrenem SiSOFT Sandru i svi oni lijepo kažu intel 1300, 13 x 100FSB, 2-2-2 za memoriju. Ljudi lijepo vi uninstall ovog govanceta jer kako netko može to koristit za detekciju kvalitete i brzine hardwarea kada to nije u stanju niti detektirati dotični hardware.
Tko se želi nasmijati do suza, vidi link koji me je tražio Jelc da stavim (skužio ja = "genije, čudo prirode" šta si želio):
http://service.futuremark.com/compare?2k1=5489240
Da se i hvalim, ako izaberete u Search & Compare Published Projects i tamo odaberete Pentium II i 3D scor od 7000 - 7800 onda sam drugi svih vremena, ubijam ljude sa GShit 4600

A ako krenete od najboljeg sa Pentiumom II koji ima 9600 i nešto onda sam Vam ja 19 čovjek na planetu. Da sam pobio samo AntiVirus i digao grafičku na jedno 290/290 pa brat brat ušao bi u prvih pet, a još da dignem FSB na 133 (mada je već na 215 po 3D marku) Bio bi Idol svima u PII skupini Koja je ovo rupa, šupa, ma šupak svemira od softwera

Ovako u skupini PII i RadeON 8500 sam drugi na svijetu ili ti vice prvak

Koja sam ja opaka faca, sada se možete hvalit: tip sa mog foruma ima drugu najbržu RadeON 8500 mašinu na svijetu u Pentium II kategoriji.

JA GENIJE ČUDO PRIRODE. Ak popizdim i stavim fakat FSB na 133 pa nitko me nikada ne bu skinu sa broja jedan.