Kako ste vi kombinirali artefakte? Mislim na ove jače verzije što vrijede 5 somova.
Vidim po netu da se kombinira 4 ona što dodaje health 600% i jedan za endurance.
Imam:
- 4 za health 600%
- 3 "ribe" za -30% radijaciju, i 3 crna čupava za -30% radijaciju (ali oni mutavi što bleeding -100 dodaju). Prodat ću jednog
- 2 za bleeding (mislim -400%)
- 2 "bulletproof cap" od 5 somova (neki mali postotak, mislim 5% ili 10%)
- 2 "rupture" od 5 somova sa malim postotkom (za živine i ogrebotine)
- 2 za burn -30%
- 2 impact -30% (nema puno eksplozija u SoC-u, a padovi me ne brinu toliko)
- 1 za chemical burn -30% (ona ljubičasto-zelena "krpa")
- 1 moonlight (endurance) 100 i nešto %
Naravno kad je radijacija jebačka natrpam sve za radijaciju, ali zanima me ovako općenito, za borbu koja je najpametnija kombinacija između healtha, bleedinga, endurance, rupture, bulletproof cap, impacta i sl.
Sad sam u prypatu, napredujem prema NP (našo bazu monolitha i sl.). U hotelu pokupio decoder, ono mega odjelo od 12kg ipak nisam uzeo, problemi sa kilažom (vratit ću se kasnije), SEVA suit mi više paše jer je istovremeno jak armour i jako protiv anomalija... Savršeni hibrid
Zanima me glede red forresta
Ovo crveno je ulaz za neki labaratorij ali je zatvoren (jel se kasnije to otvori ili dobije neki key?), a ovo što je plavo imam neki stash, pa pretpostavljam da se kasnije može ući u labaratorij, jer se nikakvim drugim putem ne može doći do te točke